Persondatapolitik

Som udgangspunkt referer Akademikerkampagnen til Akademikernes GDPR politik, som kan findes her.

Derudover tilføjes:

 

1. Vi behandler dit CPR nummer efter den gældende lovgivning.

 

2. Vi opbevarer sikkert og digitalt jeres CPR numre i op til et år, indtil vi skal indsende evaluering til Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering. Opbevaringen sker kun via. vores GPDR ansvarlige og han er den eneste, som har adgang til dem. Efterfølgende bliver CPR numrene slettet permanent.

 

3. Vi vidersender dit CPR nummer til STAR ( Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering ), som vi referer til. Vi dokumenterer vores indsats overfor STAR, da de skal evaluere om vi kan fortsat kan modtage støtte via. finansloven.

 

4. For at understøtte vores kursisters rekrutteringsmuligheder og vores dokumentationskrav vil der i nogle tilfælde blive delt personfølsomme oplysninger mellem kursistens a-kasse og eventuelt jobcenter. Det er et krav fra Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering at kursistens data bliver registreret i “Min plan”.

 

5. Vi videresender oplysninger (Navn, e-mail, geografi og registrerede arbejdsopgaver) til vores virksomhedskonsulenter efter endt kursus, så de har bedst muligheder for at matche kursisten med de jobåbninger, de skaber i de små og mellemstore virksomheder.

 

6. Nogle oplysninger bliver igennem cookies indsamlet via. vores eventplugin Events Manager.
Dette gælder ikke dit navn og CPR nummer. Du kan læse deres datapolitik her.

 

Senest opdateret 03.09.2020 af Peder Helms