Til Akademikere

Til Akademikere

Bliv jobmager!

Interaktiv e-lærings platform klæder dig på til at skabe dit eget job i Små og Mellemstore virksomheder.

Prøv selv her.

Kurser

Tilmeld dig kurser og workshops

Som led i Akademikerkampagnen arrangerer vi kurser og workshops.

Obs. Pt. afholdes vores kursusforløb online. For at sikre et bedst muligt outcome af kurset, er det inddelt efter hvilke kommuner, vi har en stor efterspørgsel på højtuddannede i.

 

Læs mere og tilmeld dig her.

E-bog

I Akademikerkampagnens læringsbog Akademikerens guide til job i små og mellemstore virksomheder, detaljerer vi hvordan du kan ændre dit mindset fra at være jobtager til at blive jobmager. Download bogen her.

Akademikerbasen

Akademikerkampagnens søgedatabase er konsulenternes vigtigste formidlingsværktøj, når der skal matches jobsøgere med arbejdsgivere..

Upload dit CV her.

Nyhedsbrev

Få løbende gode råd som jobsøgende akademiker og gode historier om hvordan andre akademikere skaber værdi i små og mellemstore virksomheder. Vi udsender også et månedligt nyhedsbrev om, hvordan vi arbejder målrettet med dimittendindsatsen.

Tilmeld dig her.

Karrieredag i Randers

Kom og vær med når karrieremulighederne i Østjyllands næststørste by åbner sig. Erhvervslivet i Randers er i en spændende udvikling – og der er nok at tage fat på, når digitalisering, design, service, produktion og mennesker skaber forandringer.

Læs mere her.

Skive Jobfestival

På Skive Jobfestival kan du finde din kommende arbejdsplads. Kig forbi og besøg 40 virksomhedsstande med mange spændende jobs på Skiveegnen.

Læs mere her..